Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Šprem i Ostojić izrazili sućut obiteljima stradalih čeških putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem i Ministar turizma Veljko Ostojić uputili su izraze sućuti i solidarnosti sudionicima nesreće i njihovim obiteljima. Ministrastvo turizma najavilo je i pružiti svu potrebnu logističku pomoć obiteljima stradalih.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Boris Šprem uputio je predsjednicima oba doma češkog parlamenta izraze sućuti u povodu stradanja čeških putnika u prevrtanju autobusa na autocesti Zagreb-Split kod tunela Krpani.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar

>> VIDEO Strašna tragedija na A1: Broj mrtvih porastao na osam, među njima i dijete (6)

'Iskreno me potresla vijest o prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Split, u kojoj su poginuli i ozlijeđeni vaši sugrađani. U mislima sa stradalima i njihovim obiteljima upućujem vam izraze sućuti i solidarnosti u ime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime.

Svima ozlijeđenima želim brz i uspješan oporavak te povratak svakodnevnim aktivnostima' navodi se u sućuti predsjednika sabora Borisa Šprema.

>> Češki mediji: Ovo je jedna od najgorih tragedija u novijoj češkoj povijesti

Ministar turizma Veljko Ostojić također je izrazio žaljenje sudionicima stravične nesreće koja se dogodila jutros oko 3,50 kod tunela Krpani.

'U ime Vlade, Ministarstva turizma i svoje osobno ime izražavam duboku sućut članovima obitelji čeških državljana poginulih u nesreći koja se jutros oko 3,50 dogodila kod tunela Krpani', poručio je Ostojić te najavio da će posjetiti ozlijeđene od kojih je većina zbrinuta u Općoj bolnici Gospić te im osobno zaželjeti što brži oporavak.

Ministarstvo turizma pružit će svu logističku potporu koja je potrebna obiteljima unesrećenih te im pružiti pomoć u ovim teškim trenutcima.

>> Stravičnu nesreću u Bihaću izazvala lisica?

Ministar izražava uvjerenje kako će se u što skorijem periodu utvrditi točni razlozi ove stravične nesreće, a da je sada najvažnije voditi brigu o ozlijeđenima koji, uvjeren je, trenutno u bolnici Gospić i bolnicama u Zagrebu imaju svu potrebnu skrb i njegu.

'Nakon oporavka, što se nadam da će biti vrlo brzo, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji!', stoji u priopćenju Ministarstva turizma. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene