Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobri partnerski odnosi

Splitsko-dalmatinski HSLS poziva članove i simpatizere da daju glas HDZ-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko-dalmatinski županijski odbor HSLS-a u četvrtak je pozvao sve svoje članove, prijatelje i simpatizere da na nedjeljnim parlamentarnim izborima glasuju za liste HDZ-a u IX. i X. izbornoj jedinici.

"Uzimajući u obzir dobru koalicijsku suradnju i partnerske odnose na nacionalnoj i regionalnoj razini između naših dviju stranaka, te u dijelu općina i gradova u našoj županiji, pozivamo sve članove, prijatelje i simpatizere HSLS-a da na izborima podrže listu HDZ-a u IX. izbornoj jedinici nositeljice Branke Juričev-Martinčev i u X. izbornoj jedinici nositelja Damira Krstičevića", navodi u priopćenju splitsko-dalmatinski HSLS.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Ističe da partnerski odnosi i programska bliskost HSLS-a i HDZ-a, gospodarski, kulturni i ukupni zajednički ciljevi, nameću obvezu da zajedničkim naporom pokušaju Hrvatsku graditi kao mjesto za bolji život svih njenih građana. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene