Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko Marmontove i Tomislavove

Splitska Riva ipak bez 'gay-parade'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska 'gay-parada' održat će se kako je i najavljeno 11. lipnja s početkom u 11 sati, kada će povorka s njezinim sudionicima krenuti ispred Đardina, preko Tomislavove i Marmontove ulice do Prokurativa, gdje će se održati dvosatni završni program, a povorka neće ići preko Rive, rečeno je na sastanku u Gradskoj upravi.

Osim predstavnika grada te udruga Kontre, Domina i Iskoraka na sastanku je i bio načelnik Sektora policije Slobodan Marendić.

Pročitajte i ovo Moskva pripreme za dan pobjede VIDEO Jezivo upozorenje Zapadu?! Putin se razmahao nuklearnim raketama na Crvenom trgu Božićna zvijezda - 4 BOŽIĆNA ZVIJEZDA Prodano ih je na tisuće, no pitanje je koliko će ih preživjeti zimu: "Ne pretjerano toplo, ne smije se držati na izvoru topline, ne je previše zalijevati..."

Sastanak organizacijskog odbora splitske 'gay-parade', u kojem su Sanja Juras iz Kontre, Mirjana Kučer iz Domina i Edo Bulić iz Iskoraka, s predstavnicima grada Splita i Policijske uprave završio je na zadovoljstvo nazočnih, jer je potvrđen datum parade. Promijenjen je smjer kojim će se kretati povorka, te ona neće ići preko Rive, kako je bilo planirano.

>> Kerum o gay-prideu: Osobno sam protiv, ali treba poštovati ljudske slobode

Na sastanku su bili i zamjenici gradonačelnika Jure Šundov i Anđelka Visković. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene