Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''HDZ ga je poslao u Haag''

Split: Sjednica Gradskog vijeća počela minutom šutnje za Praljka, dio zastupnika napustio vijećnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednica Gradskog vijeća Splita jutros je počela minutom šutnje za Slobodana Praljka.

Vidjevši da će sjednica Gradskog vijeća Split početi minutom šutnje za Praljka, pojedini su zastupnici napustili vijećnicu.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Sjednicu su napustili zastupnici stranke ''Pametno'', dok je HSLS negodovao. Zastupnici SDP-a rekli su da su pretpostavljali što će se dogoditi na početku, sjednice tako da na početak nisu ni došli, nego tek nakon minute šutnje.

Na Facebooku se u vezi s ovom situacijom javila Marijana Puljak iz stranke ''Pametno''.

''Sjednica Gradskog vijeća Splita počela je minutom šutnje za generala Praljka. Mi vijećnici stranke Pametno u tom smo trenutku napustili sjednicu. Ova minuta šutnje je čista farsa koja se koristi u dnevno-političke svrhe. Dobro znamo da je upravo HDZ poslao generala Praljka u Haag 2004. godine. I sam premijer Plenković izjavio je kako trebamo poštovati presude suda u Haagu. Iskreno žalimo za svakom žrtvom koja je stradala u ratu ili kao posljedica ratnih zbivanja. Sjetimo se poruke generala Gotovine, nakon što je oslobođen krivnje, kojom nas je pozvao da se okrenemo budućnosti. To je i naša poruka'', napisala je Marijana Puljak na svom profilu na Facebooku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene