Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Neplaćeni građevinski radovi

Split: Radnici blokirali benzinsku pumpu Lukoila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetak radnika Innecto, splitske građevinske tvrtke blokiralo je mirnim prosvjedom Lukoilovu benzinsku stanicu na Poljudu.

Naime, oni su obavili građevinske radove na toj pumpi, i to za tvrtku Titan promet koja radi benzinske stanice za Lukoil. Međutim, Titan promet ih nije platio već pola godine te im duguje oko 350.000 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Počinitelj nepoznat Lekenik: Maskiran i naoružan opljačkao benzinsku Slika nije dostupna Crpke kao mjesto za šoping?! Mali trgovci ključ u bravu, po mlijeko i kruh na benzinske

Pokrenut je sudski postupak no prosvjednici smatraju da će propasti dok ne dobiju svoj novac sudskim putem. U Lukoilu istuču da nemaju ništa s tim.

'Neprimjereno se blokira naš rad'

'Mi smo predali tužbu sudu, ali to toliko sporo kod nas ide i otežano da, dok to dođe na sud, oni mogu komotno zatvoriti tvrtku, otvoriti neku drugu, otići tko zna gdje', rekao je vlasnik tvrtke Innecto Ivan Sikirica.

'Tvrtka Lukoil Croatia nema nikakve ni poslovne ni ugovorne veze sa tvrtkom Innecto i apsolutno smatram neprimjerenim da se na ovaj način blokira naš rad, naše poslovanje', rekao je Davor Kulušić, pomoćnik direktora Lukoila Croatia.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene