Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izražava nezadovoljstvo'

Split: Policajac štrajka glađu u prostorijama policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik PU splitsko- dalmatinske štrajka glađu.

'Možemo potvrditi da službenik naše policijske uprave na ovaj način izražava nezadovoljstvo zbog postupka koji je u tijeku' rečeno je za Dnevnik.hr iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao iz filma Službenik banke pobjegao 'na kavu' sa 60 tisuća eura! Slika nije dostupna Umjesto 64 Bankar zaspao za tipkovnicom pa prebacio više od 200 MILIJUNA EURA!

Protiv spomenutog službenika vodi se disciplinski postupak, a on zbog toga već treći dan štrajka glađu. Postupak se navodno provodi zbog odbijanja zapovijedi, a na osnovu kojega nekoliko mjeseci ne dobiva puni iznos plaće. Muškarac se trenutno nalazi unutar prostorija spomenute policijske uprave i zasada ne želi ni sa kim razgovarati. Kolege mu donose tablete i vodu. 'Mi smo u subotu preventive radi pozvali Hitnu medicinsku pomoć, liečnici su došli i utvrdili da nema potrebe za njegovom hospitalizacijom,' rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko- dalmatinske. Posljednja dva dana policajac odbja medicinsku pomoć.

Policajac se nalazi u hodniku kroz kojeg prolaze isključivo policijski službenici. Iako s njim kontaktiraju na pitanja o zdravstvenom stanju kolege ne odgovaraju.'I u interesu policijskog službenika i u interesu ove policijske uprave mi vjerujemo da ćemo ubrzo pronaći zadovoljavajuće rješenje situacije,' dodali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene