Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kavu na Bačvice

Split: Piciginom kontra nafte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vikend pred Uskrs mnogi se pitaju kakvo će vrijeme i isplati li se otputovati na more, pa smo danas kamerom prošetali po splitskoj plaži Bačvice. Nafta poslije havarije trajekta se manje, više povukla, pa su piciginaši odmah krenuli u akciju. Kažu, toplo je, koga briga za malo oblaka!

Malo oblaka, malo sunca. Ali osjeća se proljeće. Pravi je grijeh biti u Splitu, a ne prošetati do Bačvica. Ovih dana do poznatog splitskog pijeska više se dolazilo provjeriti koliko je nafte iz luke doplivalo u uvalu. Pusti priče, ajmo u more! Sreća gorivo iz trajekta koji je rasparao oplatu na lučkom gatu brzo se počistilo, ostalo se manje, više razišlo pa su piciginaši navalili ne gubeći vrijeme. 'Sad kad je ovo nabilo u kraj, mi ćemo odigrati u drugom pojasu ovih svojih zapovidnih 15 minuti', rekao je jedan Splićanin.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

>> Nesreću 'Tina Ujevića' izazvala ljudska pogreška

A ni oni koji ni noge još ne bi smočili u moru ne mogu bez Baća. Dođe se makar na kavu, za osjetiti ugođaj, i omirisati more. Do Uskrsa će valjda i nešto turista iz prvih grupa u Dioklecijanovoj palači svratiti na Bačvice. Samo da koji brod, od ovih koji sidre pred plažom, opet ne pusti naftu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene