Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Splićanima uz novu Rivu smetaju i metalni držači za tende

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi Splićani misle kako je samo pitanje vremena kada će gradski poglavari priznati pogrešku i dati odobrenje za uklanjanje golemih metalnih držača za tende koji dominiraju pred Dioklecijanovom palačom. Za sada, Poglavarstvo je odustalo samo od obaveznih garnitura za sjedenje.

Željezni držači tendi za sunce i dalje caruju Rivom, ali mnogi vjeruju da neće još dugo. Sve je jasnije da se urnebesno skupi sustavi za namotavanje ugrađeni u stupove stalno kvare, sajle pucaju, platna se sapliću. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Splitu Prošetao rivom VIDEO Plenkovića u Splitu dočekali pljeskom, a neki su mu se i - naklonili: "Plenki kralju!" Sunčan dan u Splitu Vozač pobjegao Romobilom oboreno dijete na Rivi: Traže se očevici prometne nesreće

Sustav nije star niti godinu dana, a radnici konstantno nešto popravljaju. Navodno će se uskoro mijenjati i pogonski motori. Koliko će to koštati? 

Zbog neprekidnih prosvjeda protiv novouređene Rive i peticije tisuća Splićana osnovana je stručna komisija koja je jasno poručila da držači tendi trebaju biti uklonjeni .No, iz grada nema reakcija.

Cijelu priču o velikim problemima koji su snašli Splićane pogledajte u priloženom video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene