Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OVRHA DJEČAKA

Splićani transparentima pozivaju na prosvjed: "Spasimo Cesarea - Svi na Pujanke!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićani transparentima po gradu pozivaju sugrađane na prosvjed kojim će pokušati zaustaviti ovrhu sedmogodišnje Cesarea.

Pripreme za prosvjed u Splitu kojim će se pokušati zaustaviti ovrha sedmogodišnjeg dječaka Cesarea u punom su jeku. Tome svjedoči i veliki transparent s natpisom "Spasimo Cesarea - Svi na Pujanke!!!", obješen na jednom nadvožnjaku u Splitu kojim se Splićane poziva na akciju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Slika nije dostupna SUD DONIO ODLUKU Nina Kuluz osuđena za otmicu sina Cesarea: "Ne osjećam se krivom"

To nije i prvi transparent kojim se Splićani pozivaju na okupljanje zbog ove ovrhe. Tijekom ponedjeljka je i na zvoniku Katedrale svetog Duje osvanuo veliki transparent s natpisom "Danas Cesare, sutra Duje"

Javno okupljanje održat će se u utorak u 9 sati na adresi Pujanke 71, a organiziraju ga građani s Pujanki, branitelji iz tog kvarta i članivi Torcide. 

Sedmogodišnjak bi se, prema odluci Općinskog suda, trebao odvesti njegovom ocu Alessandru Avenatiju od kojeg je Nina Kuluz, dječakova majka, prije šest godina pobjegla zbog maltretiranja i prijetnji te odvela i sina. 

Više o tom slučaju možete pročitati ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene