Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro razvedravanje

Splićane iznenadila gusta magla, pogledajte kako je jutros izgledao najveći dalmatinski grad

Aktualno Galerija Magla u Splitu - 5 Magla u Splitu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Magla u Splitu - 4 Magla u Splitu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Magla u Splitu - 3 Magla u Splitu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Magla u Splitu - 2 Magla u Splitu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Magla u Splitu - 1 Galerija 1/5 >>
Najveći dalmatinski grad jutros se probudio obavijen gustom maglom koja je iznenadila Splićane.

Magla neće dugo potrajati jer se tijekom prijepodneva očekuje razvedravanje pa će Splićani imati prilike uživati u suncu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Novo pogoršanje je pred nama, ali neki će u lijepom vremenu ipak uživati duže: Meteorolog donosi detalje Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce

U Dalmaciji će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će dosezati između 16 i 19 na obali, u unutrašnjosti i do 24 stupnja.

Na moru će i za vikend ostati pretežno sunčano, jedino će u subotu prolazno biti umjerene naoblake. Zapuhat će umjerena i jaka bura s olujnim udarima, ali će do ponedjeljka oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Iako se temperatura neće znatno mijenjati, zbog bure će se ipak činiti malo hladnije nego što je bilo ovih dana.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene