Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tisuće posjetitelja u sezoni

Špilja ISPOD PISTE zračne luke: Evo koje tajne skriva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmijeh je prvo što turisti vide u Dubrovačkoj zračnoj luci, koja i ovog ljeta bilježi rekorde.

Gužva na pisti u Zračnoj luci Ćilipi. Ove godine bilježe 8 posto više dolazaka. Zbog uvođenja viza , svaki četvrti gost iz Turske i Rusije ovog ljeta neće doći na Jadran. 'Toplo se nadamo da će nadležne vlasti iznaći neko rješenje i kompromis jer to su nam najvredniji gosti i najbolji potrošači', kazao je Roko Tolić, direktor Zračne luke Dubrovnik.

>>
'Pearl of Dubrovnik': Ovo se sve planira napraviti za MILIJARDU EURA!

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Avion - 1 Može i bolje Ljetni red letenja uskoro završava: Kako će to utjecati na hrvatski turizam?

Nikolaju Ivičkovu zbog poslovnih obveza u Hrvatskoj viza nije bila problem. Prije leta odlučio se osvježiti u Đurovića špilji. Vinskom podrumu smještenom ispod same piste, s ugodnih 16 stupnjeva. 'Ovo je slično čudu. Kraj zračne luke tako fantastična špilja', kazao je.

Zanimanje turista, stoga, ne čudi. 'Bilježimo tisuće posjeta po sezoni', kazala je Anđela Matić. Mnogima je posljednja postaja na odlasku iz Dubrovnika. Dubrovnik je jedna od najpoželjnijih destinacija u Hrvatskoj, ali i jedna od skupljih. No, izgleda kako najnovije istraživanje pokazuje da je Hrvatska skuplja od svojih mediteranskih konkurenata.

Potrošačka kartica u Danskoj je najskuplja, iznosi 223 eura. U Hrvatskoj je 164 eura, a primjerice u Španjolskoj 159, Grčkoj 150 i Turskoj 147. No, stranic se ne slažu.'Bili smo u Španjolskoj, Italiji i Grčkoj, Hrvatska je za nas jeftinija', kazao je jedan turist. Upravo zato hrvastki ugostitelji imaju pune ruke posla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene