Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šostar: Bandić ima moj mandat na raspolaganju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Zvonimir Šostar danas se ispričao svima koje je uvrijedio svojim činom, rekavši kako gradonačelnik Bandić ima njegov mandat na raspolaganju.

"Žao mi je što je moja privatna rođendanska proslava rezultirala takvim posljedicama. Svjestan sam svoje odgovornosti i izražavam najdublju i najiskreniju ispriku - najprije svojoj obitelji, a zatim svim građanima našega grada koje sam svojim činom uvrijedio ili povrijedio. Svjestan sam da sam pogriješio kao gradski dužnosnik, ali i kao čovjek", istaknuo je Šostar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SDP se ispričao 'Bandić se sada ponaša kao gradonačelnik, prije kao bog' Slika nije dostupna Aluzija na bandića SDP: Ispričavamo se Zagrepčanima zbog loših odluka

Dodao je kako gradonačelnik od prvoga dana od kada je u Poglavarstvu ima njegov mandat na raspolaganju. Također je rekao da nastavlja raditi svoj posao najbolje što zna i može.

"O mojoj sudbini neka odluči gradonačelnik", ponovio je Šostar. Na konferenciji za novinare nisu bila dopuštena pitanja.

Novinare je zanimalo koji su sljedeći potezi gradonačelnika Bandića te su došli pred njegov ured u Poglavarstvu tražeći izjavu. Bandić nije želio davati nikakve izjave niti odgovarati na pitanja, samo je kazao, kako preporučuje Šostaru što više rada, a što manje putovanja, proslava i striptiza.

Više novina prošli tjedan objavilo je fotografije pročelnika
Zvonimira Šostara kako se u jednom restoranu zabavlja sa striptizetom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene