Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U školu stigao i krizni tim Ministarstva

Solin: Liječnici se bore za život djevojčice (7) kojoj se vrh kišobrana zabio u oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje sedmogodišnje učenice koja je u srijedu ujutro teško nastradala u učionici solinske škole, kada joj se oštri vrh kišobrana zabio u oko i lubanju, i dalje je nepromijenjeno, doznaje se u četvrtak u splitskome Kliničkome bolničkom centru.

Djevojčica je smještena u Jedinicu intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti čiji liječnici poduzimaju sve kako bi joj spasili život. U policiji još ne daju službene informacije kako je došlo do teškog ozlijeđivanja učenice jer su, kako kažu, izvidi u tijeku i oni su tajni.

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Prve su informacije govorile da se djevojčica ozlijedila u igri, no kasnije se neslužbeno doznalo da se nesreća dogodila kada je prije početka nastave dječak iz razreda pokraj nje otvarao kišobran te je, navodno, nakon što ju je rasklopni kišobran udario područje oka, djevojčica pala i izgubila svijest, Prvu joj je pomoć odmah pružio učitelj, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja ju je odvezla u splitsku bolnicu. Tamo je stigla u komi, te je priključena na respirator.

Solin: Učenici se vrh kišobrana zario u oko!

U solinsku Osnovnu školu "Vjekoslav Parać" danas je stigao i krizni tim Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta čiji će djelatnici obaviti razgovor s djecom svjedocima tog nemilog događaja koji je na svih njih emocionalno i psihički teško utjecao. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene