Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internetski hit iz Splita

Šokirani djelatnik Banovine: Šef ga pitao zašto nije na poslu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarkastičnom djelatniku Banovine nije najbolje sjelo šefovo pitanje pa mu je napisao cijelu priču o izbivanju koja započinje odlaskom na wc.

Očitovanje službenika Gradske uprave u Splitu, odnosno Banovine postalo je hit ovih dana nakon što se pojavilo na internetu.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

Dalibor Lovrić iz Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru obrušio se na svog šefa pročelnika službe Sinišu Kuku, koji ga se usudio zatražiti da mu kaže gdje je bio u srijedu između 14.30 i 15.19 sati kada ga je više puta tražio, piše split.com.hr.

Kerum: Da imaju išta, odavno bi me obisili

'Kako sam u pisanju ovakvih bizarnih isljedničkih očitovanja apsolutni početnik, dužan sam se, možda nepotrebno i s nelagodom, s kojom se valjda računa, ispovjednim tonom i u tančine očitovati o svojemu kretanju u spomenutom vremenu', napisao je Lovrić.

'14.26 izašao sam na hodnik, ispuhao nos, otišao do wc-a, otšepesao do kabine gdje sam u obostrano nelagodnom času zatekao kolegu iz Prosvjete u nuždi, jer je neoprezno zasun ostavio otvorenim, pa sam onako voajerski postiđen i tankoćutan gotovo zalupio vratima te pokušao kat niže', samo je mali dio očito sarkastičnog očitovanja u kojem Lovrić zapravo objašnjava da je bio bolestan zbog čega je 'poletio u obližnji Dom dzravlja'. Nastavak očitovanja, odnosno što se točno događalo nakon odlaska u zahod, ali i iduće jutro u Banovini možete pročitati  OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene