Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se tko je to učinio

Šokantno: Pulska Adriana više puta ranjavana hicima iz sačmarice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rendgenske snimke su pokazale da je sredozemna medvjedica, koja je u ljeto 2014. uginula u Puli, zapravo bila puna sačme, a pronađeni su i mogući tragovi napada harpunom!

O svemu je javnost izvjestila voditeljica grupe Sredozema medvjedica, Jasna Antolović, uz napomenu da je nemoguće bilo utvrditi kada se, nevjerojatno i šokantno, navedeno ranjavanje točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

"Osim zaraslih ožiljaka glave, mogući tragovi nasilja, nađeni su i na repu ove nesretne životinje, a upućuju na napad harpunom. Ipak, jesu li navedeni ožiljci zbilja od harpuna, za sada nije potvrđeno", rekla je Antolović za Regional Express.

Stigli nalazi obdukcije uginule sredozemne medvjedice!

Riječ je o sredozemnoj medvjedici Adriani, koja je bila miljenica većine Puljana i koja je često bila viđena na lokalnim pulskim plažama. Uginula je prošlog ljeta od upale pluća.

Adriana je, prema onome što su rendgenske snimke pokazale, bila višestruko ranjavana sačmom u glavu. O tom šokantnom otkriću izvještene su sve nadležne službe - Inspekcija Ministarstva zaštite okoliša i prirode - ured u Pazinu, Inspektorat zaštite prirode u Zagrebu, kao i Državni zavod za zaštitu prirode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene