Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio učenik

Šokantna snimka: Što djeca slušaju na vjeronauku?

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Objavljena je snimka predavanja vjeroučitelja u Osnovnoj školi Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji.

Vjeroučitelj u zagrebačkoj osnovnoj školi na Knežiji svojim učenicima pričao je o tome koga bi trebalo ubiti i kako, piše Index.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja

Jedan je učenik snimio ''predavanja'' vjeroučitelja na nastavi u osmom razredu.

Između ostalog, objašnjavao je kako je po njemu trebala izgledati operacija Oluja. Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni, iznio je svoju taktiku Bagarić.

Učenicima je obrazložio koga bi u Hrvatskoj trebalo ubiti. “Za ovo bi trebalo objesiti dva bivša predsjednika i jednu bivšu ministricu vanjskih poslova, ali odmah. Po kratkom postupku. Čovjek je otvorio predsjednički sef i transkripte je dao. Prokleto ti do sedmog koljena bilo, izdajniče. Prljavi, smrdljivi izdajniče. Nikad mira ne imao!” proklinje na satu vjeronauka vjeroučitelj. No nije mu dosta kletva i zazivanje vješanja.

Na Mesića i Vesnu Pusić Bagarić se vratio još jednom ustvrdivši da im treba: “metak u glavu po kratkom postupku. U prvu septičku jamu baciti. Izdajnika”.

Navodno vjeroučitelju nije prvi put da se tako ponaša, pa je dijete skupilo hrabrosti da ga snimi.

Snimku ''predavanja'' možete poslušati na ovoj poveznici.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene