Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Tko je kriv?

Šok u Zaboku: Otvorili majčin lijes, a u njemu nepoznata žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat i sestra iz Belca pokraj Zaboka šokirali su se kad su u lijesu njihove majke ugledali nepoznatu ženu.

Na groblju u Zaboku u utorak u 16 sati trebao je biti održan pokop 80-godišnje Ivanke Čukljek. Žena je preminula u subotu, na Odjelu kardiologije u tamošnjoj Općoj bolnici. No kada su ujutro došlli u mrtvačnicu, Ivan Čukljek (57) i njegova sestra Branka Pikutić (59), doživjeli su, malo je reći šok. Nakon što su ovorili lijes, unutra je bilo tijelo nepoznate žene, pišu 24sata.

Pročitajte i ovo Čuvanje kovanica kuna - 8 Podsjetili građane da ih promjene Kovanice kuna čuva vojska: HNB objavio snimku golemog skladišta Slika nije dostupna Prosvjednici zauzeli hotel 'U predvorju mog hotela ljudi umiru! Totalni horor!'

'Sreća je da je sestra željela da otvorimo lijes. Da nije, pokopali bismo i oplakivali neku drugu ženu', ispričali su brat i sestra.

Spas u zadnji čas: Probudio se u mrtvačnici i lupao po lijesu!

Odmah su nazvali bolnicu gdje su im rekli da tijelo Ivanke Čukljek nije kod njih, te da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici. Obaviještena je i policija. Niti sat vremena kasnije otkriveno je da je njihova majka u lijesu 86-godišnje Katice Plukavec u Mihovljanu. Njezina obitelj do poziva policije zamjene nije bila ni svjesna.

'Ovo je strašno. Mojoj majci su stavili rubac koji nije njezin i navukli joj odjeću žene koja je lakša 40 kilograma. Pa kako nitko nije primijetio da nešto nije u redu?! Tužit ćemo bolnicu', najavili su ljutito brat i sestra. 

U bolnici su obećali utvrditi tko je kriv za zamjenu, bolnica ili pogrebna poduzeća. Dodali su kako će, otkrije li se da je kriv njihov radnik u mrtvačnici, snositi posljedice. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene