Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kilometarski dim

SNIMIO ČITATELJ Ovako požar na Korčuli izgleda iz putničkog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji već dva dana bjesni na Korčuli prouzročio je mnoge nedaće, a fotografije čitatelja neprestano nam pristižu u redakciju. Niže priložene fotografije prikazuju kako je požar izgledao iz posve jedinstvene perspektive.

Fotografije koje nam je poslao naš vjerni čitatelj, snimljene su iz putničkog zrakoplova oko 19 sati u ponedjeljak. Na njima su vidljivi stupovi dima koji se uzdižu iznad opožarenih područja na Korčuli.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Tek iz te jedinstvene perspektive se doista može dokučiti golem razmjer požara, koji već dva dana muči gasitelje, kako na kopnu, tako i one koji ga gase iz zraka. Iako su ga gasitelji još jučer ugasili triput, taj se požar konstantno ponovno vraćao i zadavao im probleme, kao što je rekao zapovjednik protupožarne eskadrile, Davor Turković, gostujući u Dnevniku Nove TV.

NEMAJU NIMALO LAGAN POSAO 'Dnevno bacimo stotinjak vodenih bombi, to nam je posao i zato postojimo'

'LJUDI GASE ALI NE MOGU DRŽATI POŽAR' Vatra se proširila posvuda, premijer Milanović obišao opožarena područja na Pelješcu

Požari na Korčuli i Pelješcu još uvijek nisu pod nadzorom, no barems u kuće obranjene i nisu više ugrožene, no vatrogasce čeka još jedna duga noće bez sna u borbi s vatrenom stihijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene