Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U NIZINAMA KIŠA

SNIJEG ZABIJELIO SLJEME I GORSKI KOTAR Bijeli pokrivač prekrio vrhove planina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ostatku zemlje danas će biti kišovito, a susnježica je moguća i u nižim predjelima sjeverozapadne Hrvatske.

Dok u nizinama pada kiša, na Sljemenu se već poprilično zabijelilo. Snijeg je počeo padati još noćas, a do jutra se već stvorio i solidan bijeli pokrivač. Snježnih padalina, očekivano, ima i u Gorskom kotaru te na Platku.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg zabijelio Medvednicu - 3 Promjena vremena FOTO Prava idila: Bijeli pokrivač razveselio mnoge, vrijeme je za snježne radosti!

U unutrašnjosti će danas biti oblačno, povremeno s kišom, a u gorju mjestimice susnježica i snijeg, kojih prolazno može biti i u nižim predjelima sjeverozapadne Hrvatske, izvijestio je danas ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske.

Na Jadranu će biti promjenjivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima, a oborine na južnom dijelu mogu biti obilne. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Puhat će umjerena bura i sjeverozapadnjak, prema kraju dana na južnom dijelu jugo. Temperatura zraka u unutrašnjosti između 3 i 9, na Jadranu jutarnja od 9 do 14, a najviša dnevna između 13 i 18 Celzijevih stupnjeva. (D.B./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene