Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažan vjetar s Biokova

FOTO: Snijeg u Lici, bura na Makarskom primorju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Makarskoj kao i na dijelu Makarskog primorja, unatoč temperaturi od 8 celzijevih stupnjeva povremeno pada snijeg što ga jaki vjetar donosi s Biokova.

Na Primorju puše vrlo jaka bura prosječnom brzinom od sedamdesetak, a na udare i do 130 kilometara na sat, zbog čega je u prekidu trajektni promet na liniji Sumartin - Makarska, izvijestio je Gradski centar Osejava iz Makarske.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Slika nije dostupna snijeg zabijelio dijelove zemlje Imate produženi vikend? Pogledajte vremensku prognozu za iduće dane

Temperatura 10 stupnjeva ispod ništice

Na Biokovu od jutros pada snijeg, a na najvišem vrhu Svetom Juri, kaže dežurni tehničar na odašiljaču HRT-a, temperatura se spustila na minus 10 stupnjeva Celzija. Na putnim pravcima Makarska - Vrgorac preko Biokova i Dupci - Šestanovac, promet se normalno odvija, kažu u makarskoj policiji, a autobusi iz Zagreba kasnili su u dolasku u Makarsku tridesetak minuta, doznaje se na makarskom Autobusnom kolodvoru. Lika je proljeće započela niskim temperaturama i snijegom. U Gospiću je tijekom noću palo četiri centimetra snijega.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene