Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ledeno nevrijeme

Dalmacija više nije odsječena, Maslenica otvorena za osobna vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 12.50 sati autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za osobna vozila, kao i državne ceste Maslenica-Zaton Obrovački (D 54) i Gospić-Karlobag (D 25).

Za sav promet zatvorene su Jadranska magistrala (D 8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i državna cesta D 506 Dobroselo-Mazin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potrebna zimska oprema Snijeg u Gorskom kotaru i Lici Slika nije dostupna Zimski uvjeti na cestama Građani neugodno iznenađeni prvim snijegom

Na Paškom mostu i na Jadranskoj magistrali (D 8) između Senja i Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Mokri su i skliski kolnici u Dalmaciji i Slavoniji. Jak vjetar otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

>> 'Prošao sam cijelu Europu, ali ovo nisam doživio'

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb otvorena je cijelom dužinom za sve skupine vozila, a otvorena je i Lička magistrala D 1 od Drežničkog Selišta do Gračaca.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama u Gorskom Kotaru i Lici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene