Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažna kiša

VIDEO Rijeka je opet bila pod vodom, građani ne znaju bi li se smijali ili plakali: "Ima li tko za posuditi luftić do pumpe?"

Aktualno Galerija Snažna kiša u Rijeci izazvala poplave Snažna kiša u Rijeci izazvala poplave Foto: Lokalpatrioti Rijeka/Facebook Poplava u Rijeci - 1 Poplava u Rijeci - 1 Foto: Večernje vijesti Nove TV Poplava u Rijeci - 2 Poplava u Rijeci - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV Poplava u Rijeci - 3 Poplava u Rijeci - 3 Foto: Večernje vijesti Nove TV +2 Poplava u Rijeci - 4 Galerija 1/7 >>
Nakon nove kiše Rijeka je ponovno pod vodom, a građani ogorčeni.

Nova snažna kiša poplavila je Rijeku i ponovo razljutila građane nezadovoljne stanjem u gradu za vrijeme oborina.

Pročitajte i ovo Kaos u Saboru - 31 KAOS U VISOKOM DOMU Premijer ponovno govorio u Saboru: "Vidjeli smo opstrukciju, destrukciju i izljeve mržnje"

Kako navode građani, Kantrida, Mlaka, Svilno, Čavle, Dražice, Ratuji i Vukovarska samo su neka od poplavljenih područja.

"Ima tko posudit sup/luftić do pumpe na mlaci", "Baš grad koji teče", "Izgleda da ćemo barkom kući", "Ništa novo za Rijeku. Zato navući kupaće i kupanje na kiši", samo su neki od komentara Riječana.

Pročitajte i ovo Solidarni restoran Hvalevrijedan potez U Osijeku otvoren prvi solidarni restoran: "Da mogu uživati u finoj hrani, iako si to sami ne mogu priuštiti"

No, dok jedni zbijaju šale, drugima nije do smijeha.

"I svaki božji put kad je iole jača kiša - tamo pliva", "Oprez na nizbrdici prema Novom Listu je izbilo šahtu", "Može li netko od gradskih dužnosnika objasniti zašto su nam svi sustavi odvodnje za oborinske vode u tako jadnom stanju da pri svakoj kiši koja pada jače i duže od 10 minuta na svim ulicama koje su nizbrdo izlete sve šahte, a iz njih doslovno izbijaju gejziri", poručili su građani. 

"Intervencije izazvane oborinskim vodama, znači kišom, od poplava podruma, poslovnih prostora, dispanzer, dječja kuća, pothodnik, podvožnjak... Nekih 25 intervencija i još su dvije aktivne, na kojima su ekipe", rekao je za Dnevnik Nove TV Vedran Butorac, zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sušak-Rijeka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene