Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bura mjestimice otežava promet

Smjena turista: Na istarskom ipsilonu kolona 10 km!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija kolona je duga oko 10 km.

Na dionicama jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog i od Senja do Sv. M. Magdalene te na Krčkom mostu, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat , vozila s kamp prikolicom i motocikle (I. skupinu vozila) a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina), izvijestio je HAK.

Pročitajte i ovo Gužve na cestama Upozorenje vozačima Udarni je turistički vikend, pojačan je promet u smjeru mora: Na Krčkom mostu kolone od 4 kilometra Slika nije dostupna Prema graničnim prijelazima Kolona na Istarskom ipsilonu 25 km

>> Tunel Sv. Rok: Poput spavanja u hotelu s pet zvijezdica

Duž Jadranske magistrale, na prilazima turističkih središta, autocestama: A 1, A 2, Zagreb-Macelj, A 3, Bregana-Lipovac, A 6 Rijeka-Zagreb, posebice na dionici Zagreb-Karlovac, promet je srednje gust do pojačan u oba smjera.

Mokrih i skliskih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Istri, a mjestimice u Lici i sjevernom primorju. Jak vjetar puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama: D8 (Jadranska magistrala) D9 (Metković-Opuzen) D21 (Kaštel-Kanfanar) D66 (Pula-Labin-Opatija) D23 (Žuta Lokva-Senj. Na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1) nema zabrana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene