Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na zatvorenoj sjednici

Smijenjen Damir Agičić, pomoćnik ministra poljoprivrede koji je pokušao zaustaviti inspekcije uoči Uskrsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Agičić smijenjen je s dužnosti pomoćnika ministra poljoprivrede nakon što je vetarinarskim inspektorima poslao zahtjev da se suzdrže od inspekcija tijekom Velikog tjedna.

Damir Agičić, pomoćnik ministra poljoprivrede za veterinarstvo i sigurnost hrane razriješen je sa svoje dužnosti na današnjoj zatvorenoj sjednici Vlade, doznaje Nova TV.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Stigao odgovor Plenković: "Milanović je potpuno irelevantan" Isus Krist s dvojicom učenika Praznik u mnogim državama Uskrsni je ponedjeljak: Znate li što se danas obilježava?

Podsjetimo, Agičić je nedavno od  veterinarskih inspektora pismeno zatražio da ne rade inspekcijske nadzore na Veliki tjedan. Ministarstvo poljoprivrede se od ovakvog poteza ogradilo, a zbog tih preporuka uslijedila je i istraga.

"S obzirom na to da je krajem ovoga mjeseca Veliki tjedan i da mnoštvo naših stranaka na poseban način proživljava to razdoblje, preporučujem i molim vas da taj posljednji tjedan ožujka ne planirate nikakve inspekcijske nadzore u objektima", navodilo se na početku preporuke čiji je sadržaj objavio Jutarnj

Preporuka je poslana sa službenog maila, na memorandumu Ministarstva poljoprivrede i sa službenim potpisom i zaglavljem ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene