Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alen ispričao svoju priču

'Smijali su mi se policajci koji su me pretukli'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alen Ajkić, 20-godišnjak kojeg su divljački pretukla trojica karlovačkih policajaca, ispričao je što se događalo te kobne noći.

'Policajac me pitao da što ga gledam, a ja sam odgovorio da ga ne gledam. Onda me drugi pitao da zašto ga gledam, a ja sam rekao, zato jer si mi lijep. Oni su se počeli smijati i pozvali me da dođem iza benzinske postaje', rekao je Alen Ajkić za Kaportal. Dodao je kako su policajci gledali postoji li negdje nadzorna kamera, a kada su se uvjerili da je nema, počeli su ga tući. 'Dobio sam udarac i krenuo prema automobilu, a kada su prijatelji vidjeli što se dogodilo, istrčali su van i uzeli ključ te ih krenuli lupiti. Tek tada su policajci izvadili značku', kaže Ajkić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dozivali upomoć Nova akcija spašavanja migranata: Ostali na povišenom djelu kojeg je okružila voda Goran Gašpert i Tea Švob Tea Švob Spasila je utopljenika iz mora, jedna je od rijetkih policajki na motoru, a sada je dobila novo priznanje

>> Stanje nije dobro, pretučeni Ajkić ostaje u bolnici

>> Policajcu jednomjesečni pritvor zbog pretučenog mladića

Nada se da će s tužbom policajaca koji su ga premlatili sve proći u redu. Što se tiče trenutnog zdravstvenog stanja, Alen objašnjava da je sada dobro, samo još uvijek ne može normalno jesti. Alen Ajkić javno priznaje kako je imao prije grijeha i poziva policiju da objavi sva njegova zlodjela. 'Kao klinci smo krali bicikle, a u školi su me uhvatili da pušim iza zgrade. Jedno razbojstvo je odbačeno, a za jedno sam odslužio godinu dana zatvora. Imao sam, kao, problema s drogom', priznaje Alen i kaže kako mu j najgora od svega činjenica da su mu se policajci, koji su ga pretukli, smijali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene