Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite od 19:15 sati

Slovenski premijer Miro Cerar ekskluzivno za Dnevnik Nove TV o arbitraži s Hrvatskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer Miro Cerar dao je ekskluzivan intervjuu Novoj TV. Za Dnevnik Nove TV s njim je razgovarala urednica vanjske politike Ivana Petrović.

Slovenski premijer Miro Cerar u ekskluzivnom intervjuu za Novu TV ponovio je kako je za Sloveniju ključno da je odluka Arbitražnog suda o graničnom sporu s Hrvatskom obvezujuća i treba je primijeniti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ivana Petrović za Dnevnik Nove TV O odnosima sa susjedima: ''Svakim dolaskom nove Vlade počinjala je nekakva nova politika'' Slika nije dostupna Ne vjeruje da će članice EU podržari RH Ceraru strpljenje pri kraju: "Susret s Plenkovićem je zadnja prilika da Zagreb prihvati arbitražu"

Nakon jučerašnjeg susreta s premijerom Andrejem Plenkovićem, Cerar je u razgovoru s urednicom vanjske politike Dnevnika Nove TV Ivanom Petrović istaknuo kako je arbitražna odluka konačna i nije je moguće promijeniti.

Otkrio je i kako bi postupio u slučaju da je situacija obrnuta te da je Hrvatska kompromitirala arbitražni proces.

Cjelokupan intervju sa slovenskim premijerom Mirom Cerarom pogledajte u večerašnjem Dnevniku Nove TV u 19.15 sati.  Intervju ćete moći pročitati i na portalu DNEVNIK.hr

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene