Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvoklasna šala

Slovenski novinar: Gospođo Kosor? Ovdje Janša...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski radijski imitator htio se našaliti s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor te ju je, iako je ona u Mađarskoj, uspio dobiti na telefon, nakon što se predstavio kao Janez Janša.

Na ovu originalnu dosjetku, u uredu premijerke Kosor reagirali su po protokolu i zamolili 'Janšu', odnosno Denisa Avdiča, imitatora slovenskog Radija 1 u pitanju, da ostavi broj telefona svojeg ureda te da će mu se premijerka Kosor javiti. Kad je ured hrvatske predsjednice nazvao lažnog Janšu, evo što mu je Kosor rekla.

Pročitajte i ovo Mađarski predsjednik Viktor Orban nakon dvije godine Preokret Viktora Orbana, parlament odobrio pristupanje Švedske NATO-u: "Ovo je povijesni dan" Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste"

'Poštovanje, dobar dan, Jadranka je. U Budimpešti sam, idem upravo u zračnu luku, vraćam se jer sam bila u posjet', započela je Kosor. Avdičev odgovor, uz ispriku, glasio je, 'Dobar dan, Denis Avdić je s Radija 1 i želio sam samo provjeriti može li jedno prezime iz Slovenije kontaktirati tako jednu tako vrlo važnu osobu'.

Službene reakcije Ureda premijerke Kosor na podvalu slovenskog radijskog novinara zasad nema.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene