Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slovenija opovrgla da s Hrvatskom razgovara o ZERP-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenija od Hrvatske nije dobila nikakav službeni prijedlog o pregovorima u vezi s primjenom ZERP-a i u cijelosti podržava stajališta koja su u vezi s tim najvišim hrvatskim dužnosnicima prenijeli europski povjerenik za proširenje Olli Rehn i predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso, objavilo je slovensko ministarstva vanjskih poslova.

Time je slovensko ministarstvo reagiralo na izjavu hrvatsku ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Kolinde Grabar Kitarović nakon nedavnog susreta s Ollijem Rehnom da Hrvatska o primjeni ZERP-a vodi razgovore sa svim zainteresiranim stranama.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković odlazi iz Banskih dvora nakon sastanka s DP-om Iz minute u minutu Završio sastanak DP-a i HDZ-a u Banskim dvorima: Razgovarali dva sata, evo što je dogovoreno Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

"Slovenija očekuje da će Hrvatska poštovati dogovor triju strana prihvaćen 4. lipnja 2004. i da da neće primijeniti jednostrane mjere u vezi s primjenom ZERP-a sve dok se ne postigne dogovor koji će biti prihvatljiv za sve strane", prenijela je službeno stajalište Ljubljane slovenska agencija STA.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene