Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namjeravali prodati 40g speeda i marihuanu

Slovenci pokušali dilati ''speed'' u Mošćenićkoj Dragi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića slovenskog državljanstva zadržana su u riječkom pritvoru zbog pokušaja dilanja droge na rave partyu u Mošćenićkoj Dragi.

Dvojica mladih Slovenaca zadržana su u istražnom zatvoru u Rijeci gdje su privedeni zbog pokušaja dilanja amfetamina, tzv. "speeda" na rave partyju prije dva dana.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Tomislav Tomašević Pravna bitka Vrhovni sud ukinuo presudu protiv Hoda za život, reagirao Tomašević: "Ovo nas neće pokolebati"

Riječko Općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je kako se 26-godišnji i 24-godišnji Slovenac sumnjiče da su 2. kolovoza namjeravali prodati 40 grama amfetamina i manju količinu marihuane.

'Pali' s 10,7 kilograma heroina kod Dubrovnika

Policija ih je s drogom zatekla i uhitila  u Mošćeničkoj Dragi, a danas ih je privela kod suca istrage riječkog Županijskog suda.  Zadržani su u pritvoru zbog opasnosti od bijega.

Rave party je održan na plaži u uvali Uboka između Mošćeničke Drage i Brseča, a partijaneri su tamo prevoženi brodom iz Mošćeničke Drage. (Izvor: Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene