Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stisnuli gas!

Slovenci na hrvatskim autocestama: Jedan vozio 222, drugi 207 km/h!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac (49) je kod čvora Benkovac, na autocesti A1, upravljao BMW brzinom od 222 km/h, a njegov 48-godišnji sunarodnjak kod čvora Posedarje na izrazito zavojitom djelu ceste upravljao Range Rover brzinom od 207 km/h.

Postaja prometne policije Zadar priopćila je da je na svom području jučer zabilježila 49 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

VIDEO Postupak ovih policajaca mogao bi vas iznenaditi...

Među prekršiteljima se izdvajaju 49-godišnji slovenski državljanin koji je kod čvora Benkovac, na autocesti A1, upravljao BMW brzinom od 222 km/h, te 48-godišnji slovački državljanin koji je kod čvora Posedarje na izrazito zavojitom djelu ceste upravljao Range Rover brzinom od 207 km/h. Obojici prekršitelja su naplaćene novčane kazne od po 3.000 kuna.

Također u mjestu Slivnica Donja 22-godišnjak je upravljao Peugeotom brzinom od 118km/h na djelu ceste na kojem je brzina ograničena na 50 km/h. Njemu je naplaćena novčana kazna od 5.000 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene