Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slavonski Brod: Gorjele kanalizacijske cijevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građane Slavonskog Broda poslijepodne je uznemirio gusti crni oblak dima iznad grada. Prema saznanjima iz Županijskog centra 112, oko 15.30 sati došlo je do požara u kojem su, pod za sad još neutvrđenim okolnostima, izgorjele kanalizacijske PHB cijevi velikog profila, u sjevernom brodskom naselju Podvinju.

Riječ je o cijevima koje su bile posložene i pripremljene za početak radova na izgradnji kolektora za kanalizacijsku mrežu u ovom dijelu Slavonskog Broda. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 30 zmija na putu radnicima S. Brod: Gomila zmija zaustavila radove na cjevovodu Slika nije dostupna CO2 iz Pivovare istječe već mjesecima?

Požar, u kojem, na sreću, nitko nije ozlijeđen, gotovo sat i pol vremena gasilo je 20 vatrogasaca s pet vozila brodske Javne vatrogasne postrojbe, a na požarište je izašao i zapovjednik postrojbe Ivan Vuleta te načelnik brodske policije Mijo Kršić. 

Pričinjena je materijalna šteta od nekoliko milijuna kuna, a trpjet će i početak gradnje kanalizacije koju stanovnici naselja Podvinja čekaju već godinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene