Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fiskalizacija na tržnicama

Linić ne odustaje: 'Prije ili poslije morat će početi raditi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč daljnjim pristiscima štrajkaša sa tržnica diljem zemlje, ministar Linić daje do znanja kako im nema namjeru popustiti.

Mnogi prodavači s tržnica diljem zemlje i danas su štrajkali jer odbijaju rad s fiskalnim blagajnama. Kolona od oko dvjesto prodavača krenula je u Poreznu upravu u Zagrebu, no njihovi zahtjevi ni danas nisu ispunjeni pa su novi prosvjed najavili za ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Slika nije dostupna Ne popuštaju Pobuna protiv fiskalnih blagajni: I danas ŠTRAJK prodavača na tržnicama!

>> Pobuna protiv fiskalnih blagajni: I danas ŠTRAJK prodavača na tržnicama!

Ministar im je dao do znanja da neće popustiti pod njihovim pritiskom. 'To je njihovo pravo, ali sa štrajkom nema rezultata. Fiskalizacija ostaje i gube vrijeme, prema tome, oni će prije ili poslije morati početi raditi, ako je to u njihovom interesu', rekao je ministar Linić.

Argumenti koji prodavači ističu protiv fiskalizacije tržnica su nepovoljni uvjeti u kojima rade (kiša, snijeg), informatička nepismenost te cjenkanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene