Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno zaratili Dobrović i Marić

"Neka se tonski zapisnik sa sjednice na kojoj je Agrokor dobio kredit objavi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik i bivši minstar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović odgovorio je ministru financija Zdravku Mariću nakon što ga je ovaj optužio da "bezočno laže" i zaprijetio mu tužbom za klevetu.

Rat optužbama između Zdravka Marića i Slavena Dobrovića se nastavlja. Nije dugo trebalo čekati da Dobrović odgovori Mariću koji je danas izjavio da mostovac "bezočno laže" jer tvrdi da je Marić sugerirao članovima NO HBOR-a krajem prošle godine da se da kredit Agrokoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Slika nije dostupna STARI RATOVI ''Plenkovićeva slamka spasa'': Todorić otkrio što bi mogao biti razlog Marićeva odlaska iz Vlade

"Gospodine ministre Mariću, vidim da ste se osvrnuli na moju izjavu medijima na njihov upit zašto sam dao glas za kredit Agrokoru.

Ponavljam i ovoga puta – zato što sam imao povjerenje u Vas kao čovjeka i ministra te argumente koje ste na sjednici iznijeli.

Suglasan sam s Vama da je najbolje, u interesu istine i hrvatskih građana, kojima obojica trebamo služiti, da se tonski zapisnik sa sjednice u cijelosti javno objavi.

Na vaše uvrede kojima ste me javno počastili i prijetnje tužbom, ovoga puta neću odgovarati", stoji u objavi na Facebooku Slavena Dobrovića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene