Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kava i doručak u Vladi i Saboru

Purda dobio Dinamov dres

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski branitelj Tihomir Purda od kluba Dinamo dobio je dres i opremu za nogomet za cijelu obitelj.

Tihomir Purda posjetio je prostorije kluba Dinamo u Maksimiru gdje je dobio dres  za sebe, suprugu i dvoje djece. Purda se slikao s članskom iskaznicom zagrebačkog kluba, no ipak je naznačio da će i dalje navijati za Hajduk. Mirko Barišić, predsjednik kluba Dinamo, rekao je da ukoliko Dinamo uđe u kup, sav će prihod ići u ruke obitelji Purda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahvalila novinarima J. Kosor: Stranka je jaka koliko je jako njeno članstvo Slika nije dostupna Ostavlja čiste papire Kosor: Sve je spremno za primopredaju

Vukovarski branitelj Tihomir Purda sastao se jutros s premijerkom Kosor koja je zbog tog dugoočekivanog susreta blistala od sreće.

Premijerka Jadranka Kosor popila je kavu s Tihomirom Purdom i zaključila da je ovo najsretniji dan u njezinom životu. Kada ju je Purda upitao želi li biti krsna kuma njegovom djetetu koje će se roditi u lipnju, premijerkinoj sreći nije bilo kraja.

Nakon susreta s premijerkom, Purda je u pratnji zastupnika Petra Miletića obišao saborske prostorije. Ušao je u sabornicu tijekom rasprave, a zastupnici su ga pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Tihomir Purda, branitelj čija je borba za oslobađanje iz  BiH pritvora zbog tjeralice iz Srbije mjesecima bila i prvorazredno političko pitanje u Zagreb je došao na poziv vukovarskog zastupnika Petra Miletića. No, kada su u Vladi vidjeli tko dolazi u Sabor, odlučili su preuzeti ideju i brzopotezno su organizirali da Purda u Vladu na upoznavanje i druženje s premijerkom dođe prije odlaska u Sabor gdje će mu sigurno mnogi htjeti pružiti ruku. Premijerka je Purdu, kako je on sam ispirčao nakon oslobađanja, telefonski nazvala, kući se vratio u Vladinom avionu. O premijerki je Purda govorio samo pohvale - od one da joj se divi jer je 'jako pametna i zna što radi' do one kako ne bi išao na prosvjede jer se previše 'psuje protiv Vlade'. Pohvale će premijerka čuti i usmeno, a Purda će joj u danima kada se o njezinom radu čuju najčešće kritike itekako dobro doći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene