Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iscrpljeni u metropoli

Skupina migranata zalutala u središte Zagreba, umorne i zbunjene ih zatekli - kod ulaza u MUP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve se odigralo u utorak navečer oko 22 sata kada je na frekventno zagrebačko raskrižje Savske i Vukovarske ulice stiglo više policijskih automobila.

Samo nekoliko stotina metara od zgrade Ministarstva unutarnjih poslova policija je u utorak privela više stranih državljana koji su mirno na ogradi tramvajskog stajališta na raskršću Savske i Vukovarske čekali rasplet situacije. Očito je riječ o migrantima koji su se izgubili na putu za nepoznato, a interes su pobudili i kod začuđenih građana koji su ih promatrali iz tramvaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu Policija Neočekivano otkriće Pokušali krijumčariti strance na granici kod Metkovića: Policajci se iznenadili kad su zavirili u kombi

Sve se odigralo u utorak navečer oko 22 sata kada je na frekventno zagrebačko raskrižje stiglo više policijskih automobila. Iz PU zagrebačke kratko su poručili da je protiv osoba koje su tamo zatečene pokrenut postupak povratka sukladno Zakonu o strancima.

„Policijski službenici PU zagrebačke 15. rujna 2020. godine oko 22 sata u Ulici grada Vukovara na temelju dojave građana zatekli više stranaca koji su nezakonito ušli i nezakonito borave u RH te je u vezi istih pokrenut postupak povratka sukladno Zakonu o strancima“, odgovorili su na naš upit iz PU zagrebačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene