Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skup SDP-a u Zadru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP Zoran Milanović na predizbornom skupu u Zadru rekao je kako poruka HDZ-a da u Zadru SDP nema što tražiti nije ni građanska ni kršćanska.

'U Hrvatskoj je svatko dobro došao. Mi ne vrijeđamo, i kad kažemo idemo na pobjedu, mislimo ozbljno, a oni neka idu što dalje', kazao je Milanović na predstavljanju SDP-ove kandidacijske liste za Hrvatski sabor u IX. izbornoj jedinici. Kako je rekao, do prije nekoliko dana vjerovao je u pobjedu, a sada je siguran da SDP pobjeđuje na izborima.

Pročitajte i ovo Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih Slika nije dostupna Skup HDZ-a u Zadru

Ustvrdio je kako premijer Sanader izbjegava sučeljavanje s njim zato što nema odgovora na pitanja odakle mu kuća, stanovi, satovi, ali ni na druga pitanja koja zanimaju hrvatske građane.

Prvi kandidat na SDP-ovoj listi u toj izbornoj jedinici Ranko
Ostojić istaknuo je da u ovoj zemlji štedi 15 posto ljudi, da 85 posto živi na dug te da Hrvati bankama duguju 100 milijarda kuna.

To kao i činjenica da je u Hrvatskoj samo 11 posto visokoobrazovanilh ljudi, što je najmanja stopa u Europi, to je Hrvatska realnost i to nikako ne može biti dobra slika kakvu HDZ želi nametnuti, istaknuo je. 

'Poreze ćemo uvesti samo za one koji su 'jamili'', kazao je Ostojić.

Ingrid Antičević-Marinović, druga na SDP-ovoj listi, istaknula je da će se SDP boriti za radnike, kako bi pošten rad bio pošteno plaćen, te je najavila i rat korupciji.

Zadar ne smije biti poput Sicilije, gdje automobili lete češće u zrak nego ptice, dodala je, istaknuvši da je uvjerena u SDP-ovu pobjedu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene