Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAŽILI SMO

UŽITAK U RAVNOJ GORI Pogledajte kako izgleda neobično adrenalinsko natjecanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz dobru zabavu, koja je u prvom planu, ova utrka je svojevrsno oživljavanje tradicije ovog goranskog kraja. "To je jedna stara disciplina koja se vozila u Ravnoj Gori 70-ih godina", kaže Mladen Gecan, organizator.

Ekipa Nove TV u Ravnoj Gori iskušala je skijering - skijanje na snijegu uz vuču automobila! Spoj skijanja i automobilizma okupio je u Ravnoj Gori velik broj natjecatelja.

Pročitajte i ovo Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija" Nove generacije sportaša natjecanje u puzanju U Zagrebu tražili najbržu - bebu: "Pokušali smo napraviti zabavu za naše najmlađe članove"

"Adrenalin je najvažniji, najbitnija stvar koja te potiče dalje, i što više takvih sportova, to je draže i bolje", kaže Matej iz Delnica. Emil Turjak iz Bedekovčine u Ravnoj Gori već je treći put i kaže da je uvijek ludo i nezaboravno.

Uz dobru zabavu, koja je u prvom planu, ova utrka je svojevrsno oživljavanje tradicije ovog goranskog kraja. "To je jedna stara disciplina koja se vozila u Ravnoj Gori 70-ih godina, na našem području to se vozi još samo u Oroslavju. Ovo je povratak entuzijasta jednoj tradiciji i unikatu", kaže Mladen Gecan, organizator.

Atraktivnih prolazaka uskom šumskom cestom nije nedostajalo. Iako se prolazi između drveća, skijašima to nije predstavljalo problem. "Najzahtjevniji dio staze je zavoj, tu ako dobro prođeš onda je dobro, ako nije onda zna biti izlijetanja i svega", kaže Damir Oblak iz Ravne Gore. Kojih je, nasreću, bilo samo nekoliko, i to bez većih posljedica.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene