Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestala maloljetnica pronađena kako konobari u kafiću na moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko sati nakon objavljivanja slike nestale djevojke, 17-godišnja A.I. pronađena je u kafiću kod Biograda, gdje radi kao konobarica. Za 15-godišnjom E.A. još se traga.

Podsjetimo, sisačko-moslavačka policija zatražila je danas pomoć od građana koji imaju bilo kakva saznanja o dvije nestale djevojke, E.A. (15) i A.I. (17), za kojima se duže vrijeme neuspješno traga.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Završena istraga Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka Slika nije dostupna Potraga za nestalim ženama Na Savi kod Siska pronađeno tijelo ženske osobe

"Kako dosadašnje mjere traganja za nestalim djevojkama nisu dale rezultate, pozivamo građane, koji eventualno imaju bilo kakva saznanja o njihovom nestanku ili kretanju, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92", priopćila je policija.

E.A., inače štićenica Dječjeg doma "Vrbina" u Sisku, nestala je još 23. svibnja, kada je s ostalom djecom krenula na predstavu u kazalište u Sisku te se izdvojila iz grupe i otišla. Od tada je više nisu vidjeli niti se javila.

Djevojka je visoka oko 165 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, duge kose obojane u crveno, kestenastih očiju, a posljednji puta je bila odjevena u majicu "na bretele" roze boje, plave traper hlače i japanke.

Nestanak A.I. 17. je lipnja policijskoj postaji u Petrinji prijavila njezina majka. Kazala je da je kćer posljednji put vidjela tri dana ranije, kada je u večernjim satima otišla od kuće i više se nije vratila niti javila.

No, samo nekoliko sati nakon što je javno objavljena njezina fotografija i apel policije da se dojavi svaka informacija o njoj, A.I. pronađena je u jednom kafiću kod Biograda, gdje radi kao konobarica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene