Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priloga u Provjerenom

Siromašnoj obitelji bit će izgrađena kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije obitelji s tužnim pričama ujedinile su Hrvatsku. Ani se srce lomi jer svom djetetu ne može kupiti kuglicu sladoleda, a Jelica noću ne spava jer se boji da joj se kuća ne sruši na djecu. Obitelji su to u kojima vrijeme odricanja traje cijelu godinu.

Nakon priloga u emisiji Provjereno gledatelji nisu ostali sjediti prekriženih ruku. Mailovi i pozivi u kojima ovim hrabrim obiteljima nudite pomoć ne prestaju stizati.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dan obitelji - 1 kakva ljubav Što čini obitelj? Mama, tata, djeca... samo zajednička krv i geni? E, pa ne! Provjereno: dječak s invaliditetom - 5 Priča Provjerenog Ante je rođen bez ruku, ali tvrde im da je to – privremeno: "Teško je opisati taj šok, iznenađenje i bol"

Ana kaže da inače ne plače, ali nakon što je ispričala svoju priču nije mogla suzdržati suze. Od rođenja ima cerebralnu paralizu. Kolica koja koristi jednom su već pukla, a ona završila na podu. Jelica je nezaposlena samohrana majka. U trošnoj kući nemaju ni kupaonicu ni vodu. Malo je reći da Jelica i njena djeca žive skromno.

>> Ostavili posao i posvetili se humanitarnom radu

Anine i Jeličine riječi dirnule su srca gledatelja Nove TV. Ne prestaju stizati e-mailovi i pozivi. Nova kuća za Jeličinu obitelj će se ostvariti. Pomoći će stići iz Euroherca.

Dosta je posla, ali i velika želja dobrih ljudi da naprave čudo. I da korizma ovim obiteljima ne traje kao do sada – cijelu godinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene