Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sinj: Zbog izbjegavanja suda iz automobila ga izvukao interventni vod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinjski obrtnik Duje Odžak (31) jutros se, odbivši od policajca primiti sudski poziv, zaključao u svoj osobni automobil te više od tri sata nije htio izići sve dok iz Splita nisu došli pripadnici interventnog voda i u tri-četiri minute otvorili vrata, izvukli Odžaka, polegli ga na tlo, stavili mu lisice i u kombiju odvezli u pritvor.

Odžak se u "audiju", koji je u sinjskoj Ulici Filipa Grabovca okružilo desetak pozornika, pet vozila i četiri pripadnika interventnog voda, zaključao jer mu je, kako je izjavio okupljenim novinarima, policija pokušala uručiti otvorenu plavu omotnicu s vjerojatnim pozivom za sud. Dodao je da mu sadržaj omotnice nije bio poznat, a osim toga nije bila naslovljena na njega osobno, nego na tvrtku za koju on tvrdi da nije njegova.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv"

"Policija mi je pokušala silom uručiti omotnicu, pa su čak prijetili pištoljem te sam zbog toga pobjegao i zatvorio se u auto", tvrdi Odžak.

Policija je potvrdila da je riječ o sudskom pozivu, no odbacila je tvrdnje da je pokušala nasilno uručiti poziv. Dodaju da je Odžak pokušao fizički napasti policajca zbog čega će biti kazneno prijavljen.

Pošto ga policija, a ni njegov brat policajac nisu uspjeli nagovoriti da iziđe iz automobila, stigli su pripadnici interventnog voda iz Splita koji su ga izvukli i odvezli u pritvor.

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave potvrdila je da je zbog prijetnje policajcu protiv Odžaka podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene