Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na Crobarometar

Brine ga slabi rejting Vlade i SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišu Hajdaš Dončića brine što je istraživanje Crobarometar pokazalo da svega 13 posto građana vjeruje Vladi, a njih 17 posto SDP-u, te se smatra i odgovornim za takve pokazatelje.

Hajdaš Dončić je na današnjem predstavljanju osnova Strategije prometnog razvoja Hrvatske na novinarski upit potvrdio da je zabrinut te da se osjeća odgovornim za rezultate redovitog mjesečnog istraživanja agencije Ipsos Puls, koje je pokazalo da HDZ podržava 25,5 posto, a njegovu koaliciju 32,5 posto ispitanika, dok SDP ima podršku 17,4 posto, a Kukuriku koalicija 23,4 posto ispitanika.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Crobarometar Istraživanje za svibanj Crobarometar: Koliko su građani Hrvatske zadovoljni kvalitetom života? Pogledajte što je na vrhu, a što na dnu liste

83 posto građana misli kako zemlja ide u lošem smjeru!

Istodobno Vladi trenutno vjeruje samo 13 posto građana, dok je premijer Zoran Milanović postao najnepopularnijim hrvatskim političarem s potporom svega 18 posto ispitanika.

Podsjetimo, Vladi Zorana Milanovića se najmanje vjeruje od dolaska u Banske dvore. Uz nju je trenutno samo 13 posto birača, a njih 79 posto joj ne vjeruje. To je i najlošiji rezultat od dolaska na vlast, a vidljivo je kako se zadnjih šest mjeseci povećava nezadovoljstvo.

I tu je Vlada 'preotela' neslavni rekord vlade Jadranke Kosor koja je vlast preuzela s nezdovoljstvom 76 posto birača njezinom politikom.(Hina / I.D.) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene