Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Program 72 sata

VARGA LJUT I ŽALOSTAN 'Stručna Vlada? Blaženi su u neznanju, ali na tuđu štetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon priloga u Dnevniku Nove TV o odluci ministra zdravlja Darija Nakića o ukidanju 'Programa 72 sata', oglasio se i bivši ministar Siniša Varga putem društvenih mreža, vidno razočaran.

Novi ministar zdravlja o ovom programu ima potpuno suprotno mišljenje. 'Program 72 sata nije nikad niti zaživio i zapravo, ja nemam niti obustaviti nešto što nije zaživjelo u time kako treba', obrazložio je u subotu ministar Nakić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Dnevniku Nove TV od 19.15 Izborni razgovori s Mislavom Bagom: Varga i Nakić o zdravstvu Slika nije dostupna IZBORNI RAZGOVORI Nakić i Varga odgovarali na pitanja o cijeni dopunskog zdravstvenog osiguranja

Bivši ministar zdravlja Siniša Varga obratio se javnosti putem društvenih mreža i poručio kako je ljut, a Vladi poručio da drugi pate zbog njihovog neznanja.

"Povodom vijesti da se ukida program 72 sata za oboljele od malignih bolesti, ja nemam komentar jer sam i ljut i žalostan, samo ću napomenuti da je program započet u Vinogradskoj bolnici u vrijeme HDZ-ove vlasti, a mi smo ga samo nacionalno proširila kao dobru praksu. Stručna Vlada? Blaženi su u neznanju, ali ne na svoju već na tudju štetu. Oprosti im Bože, jer ne znaju što čine", napisao je na svojem Fabebook profilu bivši ministar zdravlja.

 

Povodom vijesti da se ukida program 72 sata za oboljele od malignih bolesti, ja nemam komentar jer sam i ljut i...

Posted by Siniša Varga on Sunday, February 14, 2016

Isto tako, bivši pomoćnik tadašnjeg ministra Varge poručuje kako se program 72 sata itekako provodio, što pokazuju brojke. 'Od travnja prošle godine do prosinca, zbrinuto je negdje 2300 pacijenata u pet hrvatskih KBC-ova', kaže dr. Dragan Korolija Marinić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene