Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hajdaš Dončić

BURNO U SDP-U 'Emocije malo prevladaju, to je zapravo i dobro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić komentirao je razmirice unutar SDP-a te kazao kako se one nakon izbora i očekuju.

O burnim prvim danima otkako je stranka u oporbi oglasio se i bivši ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić. Poručio je da ne podržava neprimjerene izjave od strane bilo kojeg člana SDP-a, ali smatra da su povišene tenzije normalne jer, kaže, nakon izbora uvijek dolazi sređivanje i analiza stanja u stranci.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić u studiju Dnevnika Nove TV - 5 Gost Dnevnika Nove TV Siniša Hajdaš Dončić o izjavama Andreja Plenkovića: "I dalje je na nekom egotripu, misli da je država - on". Komentirao i loš rejting SDP-a Siniša Hajdaš Dončić Stvari se pokrenule Završava li drama oko ravnatelja VSOA-e? Treba ga potvrditi saborski Odbor: "Radi se o jednom vrhunskom profesionalcu"

'Rasprave nisu osobne, ali su naravno kritičke i burne, što se zapravo i očekuje. Emocije malo prevladaju, ali nikad u potpunosti ne prevladaju. To je zapravo i dobro i za SDP - malo filtracije, malo razmišljanja, malo kritičkog osvrta. Dakle, demokratska smo stranka', rekao je bivši ministar prometa, Siniša Hajdaš Dončić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene