Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vrlo mastan zalogaj'

Sindikati ZLZ-a protiv dodijele koncesije francuskom ZAIC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikati Zračne luke Zagreb protive se odluci Vlade da se koncesija za izgradnju novog putničkog terminala na Plesu dodijeli francuskom konzorciju ZAIC.

Poručili su kako Vlada nije saslušala njihove zahtjeve te prihvatila natječaj koji je, tvrde, protuzakonit. Ako ih vladajući ne saslušaju, izaći će na ulice, te na taj način demonstrirati svoje nezadovoljstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ga privela Drama na zagrebačkom aerodromu! Tijekom leta pokušao otvoriti vrata aviona vičući: "Vidimo se u raju!" Slika nije dostupna OMAŠKA U GOVORU Nezgodni lapsus: Milanović govorio o odluci Ustavnog suda pa mu se omaklo - izvanredno "s*anje"

'Nisu oni ovdje došli da nama pomognu, nisu oni došli da nas nauče kako raditi ovaj posao. Oni su došli ovdje uzeti jedan vrlo, vrlo mastan zalogaj za sebe', kaže Ante Dujić, glasnogovornik KOOS-a.

'Budite uvjereni da je ova ponuda jednu lipu bolja nego što je to danas, da bi se mi glavom i rukama i nogama borili za tu ponudu', ističe Mladen Mesić, predsjednik radničkog Vijeća ZLZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene