Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjetni dodatak

Sindikati prijete Vladi tužbama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladi prijete tužbe i to s dvije strane - od prosvjetnih, ali i zdravstvenih djelatnika.

Iako je Vlada donijela odluku o ukidanju takozvanog prosvjetnog dodatka - u sindikatu Preporod tvrde da se smanjenje nije smjelo dogoditi tijekom godišnjih odmora.

Pročitajte i ovo Nova Vlada - 3 Sedam potpredsjednika Ovako će izgledati treća Plenkovićeva Vlada Hrvoje Krešić, novinar Nove TV Analiza Hrvoja Krešića HDZ i DP potpisali sporazum: "Ta koalicija djeluje poprilično krhko, a zanimljiv je i trenutak potpisivanja"

>> Sindikati: Jovanović bi trebao biti čovjek od riječi i dati ostavku

Za sve optužuju ministra Jovanovića. U ministarstvu pak tvrde - to nije istina, svi su na vrijeme dobili obavijest kako se obračunavaju plaće.

'Novci su bili manji, naputak je bio više-manje korektan, naravno da su u školama obračunali sukladno novcu a ne sukladno naputku, al to sad više nije važno. Važno je da se moraju iznaći hitno ta sredstva, da se ljudima mora isplatit razlika i da se tako moraju otkloniti uvjeti za podizanje sudskih sporova', tvrdi Željko Stipić iz sindikata preporod.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene