Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sindikalna košarica u siječnju skuplja za 2,72 %

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikalna košarica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske pokazuje da su minimalni životni troškovi četveročlane obitelji u siječnju iznosili 6.178 kuna, što je za 2,72 posto više nego u prosincu.

Prosječna neto plaća u studenom iznosila je 4.693 kuna, a njome se moglo pokriti 75,96 posto životnih troškova.

Pročitajte i ovo Kaos s obračunom plaća ANKETA DNEVNIKA NOVE TV Je li vam plaća veća nakon porezne reforme? Pogledajte rezultate glasanja Dalibor Kratohvil povećanje od 56 posto Šefu HOK-a povećali i ovako golemu plaću: Upravni odbor u tome ne vidi problem, kažu da je to sve zbog njegova rada i angažmana

Sindikalna košarica podstanarske obitelji u siječnju je iznosila 7.738 kuna, što je za 2,35 posto više nego u prosincu. Prosječna plaća bila je dovoljna za pokrivanje svega 60,64 posto troškova podstanarske obitelji.

Posjeduje li obitelj osobni automobil, mjesečno potroši još najmanje 924 kune.

Minimalni troškovi umirovljeničke košarice u siječnju su iznosili 3.547 kuna, a s prosječnom mirovinom koja je u prosincu iznosila 1.999,92 kuna moglo se pokriti samo 56,39 posto troškova.

SSSH-ova košarica sadrži minimalne mjesečne izdatke za prehranu, stanovanje, prijevoz, higijenu, odijevanje, obrazovanje i kulturu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene