Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krtiziraio najavu Vlade

Sinčić: "Žrtvovali su Inu samo kako bi spasili HDZ"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je kritizirao najavu Vlade kako će otkupiti MOL-ove dionice Ine.

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik Živog zida na Facebooku je kritizirao najavu premijera Andreja Plenkovića kako će Vlada otkupiti MOL-ove dionice Ine.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Osniva se nova stranka - 3 Još jedna Kolakušić i Sinčić udružili snage: Osnovali novu stranku u borbi za produljenje mandata u Europskom parlamentu

"U ovoj zemlji strateška firma INA manje vrijedi od jedne političke stranke. Kada bi naše pravosuđe presudilo ono što je otpočetka jasno, a to je da je INA prodana zbog koruptivnih radnji, INA bi bila vraćena mnogo lakše. Međutim, kada bi pravosuđe donijelo takvu odluku, Sanader bi bio osuđen, a samim time HDZ-u bi se sudilo kao kriminalnoj organizaciji.

Budući da je HDZ instalirao većinu ljudi u Ustavni sud, isti je odlučio žrtvovati INA-u, a spasiti HDZ. Zamislite licemjerja kada HDZ zagovara tezu da INA-u treba vratiti. Samo zamislite licemjerja.

A najviše mi je žao što je naš narod spreman žrtvovati budućnost svoje djece dajući glas takvima", napisao je Sinčić na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene