Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevim stopama

Sin 'lovca na krokodile' nahranio krokodila: 'Ovo je zabavno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak Robert Irwin prvi je put nahranio krokodila te tako i 'službeno' krenuo stopama svog oca Steve, australskog zoologa koji je 2006. godine preminuo nakon uboda raže.

U obiteljskom zoološkom vrtu Beerwah u Australiji Robert je bez straha pred kamerama nahranio krokodila. Za to su ga vrijeme hrabrile starija sestra Bindi i majka Terri, objavio je Reuters. 'Kada krokodili krenu prema vama, to je zabavno. Nisam bio nervozan, bilo je zabavno', ispričao je Robert ushićeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uznemirujuća snimka Krokodil 'bratu' otrgnuo i pojeo nogu ispred užasnutih posjetitelja Slika nije dostupna Neobjašnjivo Zagonetna pojava krokodila na Kreti

S krokodilima ga je otac upoznao dok je još bio beba, a snimke tog događaja obišle su svijet. Robert je, naime bio star svega mjesec dana dok je Steve, držeći ga u naručju, hranio velikog krokodila.

Možda upravo zato ovaj osmogodišnjak kaže da se uopće ne boji divljih životinja. 'Živim u zoološkom vrtu i ne bojim se ničega. To je prilično zabavno. Svaki se dan imam priliku buditi uz tigrove i slonove i krokodile i druge životinje', ispričao je Robert.

>> Djeca 'lovca na krokodile' u klinču s 600 kg teškom nemani

Robertova majka Terri Irwin rekla je da obitelj nastavlja Stevovu ljubav prema životinjama. 'Steve je izgradio veći dio ovog zoološkog vrta, i njegova je prisutnost na televiziji bila veća od života. Ja sam veoma odlučna žena te smatram da ću zajedno s Bindi i Robertom u velikom stilu nastaviti u budućnosti', rekla je Terri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene