Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi optužni prijedlog

Knin: Priveden ZBOG ZVIŽDANJA premijeru Milanoviću, policija traži i ostale!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnji govor predsjednika Vlade Zorana Milanovića bio je popraćen zvižducima i povicima, a jedna je osoba zbog toga i privedena.

'Tijekom održavanja javnog okupljanja povodom proslave i obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te obljetnice vojno redarstvene operacije 'Oluja' u Kninu na Trgu Ante Starčevića je oko 11:30 sati zabilježeno narušavanje javnog reda i mira od strane više osoba koje su za vrijeme govora visokih državnih dužnosnika zvižducima i vikom i galamom remetili javni red i mira', stoji u izvješću PU šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

>> VIDEO Okupljeni žestoko izviždali i izvrijeđali premijera Milanovića!

U svezi s time jedna je osoba dovedena u Policijsku postaju Knin te protiv nje slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu dok se nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja drugih počinitelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene