Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan žena

Šibenski direktor zaposlenicama darovao ruže, 200 kuna i slobodan dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još prošle godine direktor šibenske gradske tvrtke Zelenilo, Siniša Burić, pokrenuo je hvalevrijednu inicijativu povodom Dana žena.

'Tko ne drži do žena, taj nije vrijedan sebe', moto je Siniše Burića (HDZ), direktora šibenske tvrtke Zelenilo, a njegova želja je da inicijativa koju je pokrenuo, preraste u tradiciju, piše portal sibenik.in.

Pročitajte i ovo Noćni marš u Zagrebu prosvjed povodom Dana žena FOTO Stigla procjena broja ljudi na Noćnom maršu, objasnili kako su ih prebrojili Noćni marš Štrajk u kuhinji, štrajk na ulici VIDEO Noćni marš za prava žena: ''Mizoginistima, klečateljima, obiteljašima i transfobima poručujemo - Nećete nas prestrašiti, nećete nas ušutkati!''

Burić je inače jedini HDZ-ov direktor unutar gradskih tvrtki u Šibeniku i jedini koji je preživio pad HDZ-a s vlasti u tom gradu.

>> Evo kako je danas biti žena u Hrvatskoj!

Burić je jutros svim zaposlenicama svoje tvrtke u svom uredu poklonio cvijeće, svakoj po 200 kuna bonusa na plaću, a na svoj dan ne trebaju ni raditi.

'Žene su naš najvrijedniji kadar i smatram da svatko treba cijeniti ženski spol', istaknuo je Burić. Njegove zaposlenice hvale svojeg šefa. 'Bolje i 200 kuna nego ništa, Pazi nas naš direktor, i ne samo danas', otkriva zaposlenica Svetinka Vrcić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene